Groene gevels om ruimte optimaal te benutten

Een groene wand is perfect op een plek waar weinig ruimte is. Denk aan een kleine stadstuin, of een balkon. De mogelijkheden op het gebied van verticale tuinen zijn eindeloos.

Onderhoud verticale tuin

Naast het optimaal benutten van de ruimte is een verticale ook makkelijker te onderhouden dan een traditionele tuin. Zo worden water en meststoffen automatisch toegediend via druppelleidingen. Het is wel belangrijk dat er een balans is tussen groenblijvend en bladverliezend planten in de groene muur. Dit zorgt ervoor dat u het gehele jaar door van een groene muur kunt genieten.

Voordelen verticale tuin

Een groene muur in uw tuin heeft vele voordelen, waaronder de volgende:

  • Verbetert de luchtkwaliteit
  • Fijnstofbinding
  • Geluidsreductie

Groene muur laten onderhouden

Het bemesten en water geven is helaas niet het enige onderhoud dat een groene muur nodig heeft. Het onderhouden van een verticale tuin is zeer specialistisch werk. Het moederbedrijf van Van der Eijk, Koninklijke Ginkel Groep, is expert op het gebied van groene gevels. Zij houden uw groenwand graag in de beste conditie.

Uw eigen groene muur in de tuin?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een groene muur in uw tuin? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij maken graag een passend ontwerp, of adviseren u over de mogelijkheden. Twijfel is niet nodig, want u krijg een totale projectgarantie. Deze garantie kan oplopen tot wel 10 jaar.

Subdiensten

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “