Tuinaanleg voor elke tuin

De tuin is een verlenging van uw woning. Het is onderdeel van de leefomgeving. Een tuin is belangrijk om te kunnen ontspannen, om te genieten van het buitenleven. Van der Eijk is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Het maakt niet uit om wat voor soort tuin het gaat, wij leveren maatwerk. We helpen u graag om uw droomtuin te realiseren. Dankzij onze vakbekwame medewerkers met veel kennis over materiaal en planten, is dit ook de realiteit.

Tuinadvies en tuinontwerp

Het eerste onderdeel van het project is adviseren. Wij komen graag bij u langs, om wensen en ideeën te inventariseren. Wij luisteren naar onderliggende wensen en maken aan de hand daarvan een tuinontwerp. Zo komt de nieuwe tuin al een beetje tot leven. Wilt u een zo goed als onderhoudsvrije tuin? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Het eerste tuinontwerp is een schets, want het maken van een definitief ontwerp is vakwerk. Dit doet de tuinarchitect. Hij zorgt ervoor dat alle onderdelen in de tuin perfect op elkaar afgestemd zijn.

Ervaring in tuinaanleg

Wij leggen al jaren tuinen aan, waardoor we zeer ervaren zijn. Kwaliteit en vakmanschap vinden wij heel belangrijk, maar het meest belangrijk vinden wij het luisteren naar uw wensen. Wij willen voor u een droomtuin realiseren, dat is ons einddoel. Wij doen dit door de juiste mensen bij u langs te laten komen, u te adviseren en met u te communiceren over de vervolgstappen.

Verschillende soorten tuinen

Tuinaanleg doen wij in verschillende variaties, zoals:

  • Moderne tuin
  • Stadstuin
  • Daktuin
  • Klassieke tuin
  • Onderhoudsvrije tuin
  • Onderhoudsvriendelijke tuin
  • Exclusieve tuin

Uw eigen droomtuin

Wilt u ook uw droomtuin laten realiseren? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “