Tuinonderhoud uitbesteden

Een tuin is prachtig, wanneer de planten in bloei staan en de tuin er netjes bijligt. Dit gaat niet vanzelf. Er moet gesnoeid, gemaaid en onkruid weggehaald worden. Het onderhouden van de tuin kost tijd, energie en er is kennis voor nodig. Niet iedereen is daarvoor weggelegd, dat begrijpen wij heel goed. Daarom zijn onze hoveniers er. Van der Eijk neemt naar wens uw tuinonderhoud over, zodat u alleen maar hoeft te genieten van de tuin.

Waarom onderhoud belangrijk is

Het tuinonderhoud is iets dat u niet moet onderschatten. Weet u niet precies welke werkzaamheden in welke periode uitgevoerd moeten worden? Dat kan schadelijk zijn voor de beplanting in de tuin. Dit is zonde, want iedereen wil graag optimaal kunnen genieten van een mooie tuin. Het wordt wel vaker het verlengde van de woonkamer genoemd, omdat mensen graag buiten in het zonnetje van de tuin genieten.

Onze hoveniers helpen u graag bij het tuinonderhoud. Dit doen wij al voor vele particulieren en bedrijven. Soms is de wil om het zelf te doen er wel, maar is er geen tijd of geen kennis. Wij nemen dit graag uit handen, dan heeft u weer tijd voor andere zaken en weet u toch zeker dat de tuin er netjes bijligt.

Tuinonderhoud in allerlei vormen

Elke tuin is anders en moet zorgvuldig onderhouden worden. Hoveniersbedrijf van der Eijk biedt verschillende vormen van tuinonderhoud aan, zoals:

  • Seizoensonderhoudsbeurt
  • Periodiek onderhoud
  • Regulier wekelijks of maandelijks onderhoud
  • Tuin Plus Service

De Tuin Plus Service is gecreëerd om u de volledige zorg van buiten uit handen te nemen. Onze hoveniers kijken dan niet alleen naar de tuin, maar naar de gehele buitenruimte. Zowel de tuin als de overige buitenruimte wordt verzorgd door onze hoveniers.

Maatwerk tuinonderhoud

Heeft u besloten het tuinonderhoud aan ons uit te besteden? Dan stellen we samen met u een servicepakket op. Zo weten we wanneer en hoe vaak de tuin wordt onderhouden. Om uw wensen wat betreft tuinonderhoud te bespreken, kunnen we een vrijblijvende afspraak maken. Neem dan contact met ons op.

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “