Een zwemvijver of waterpartij in de tuin

Een natuurlijk alternatief voor een zwembad in de tuin. Dat is een zwemvijver. Als het warm is een verfrissende duik in het water kunnen nemen, maar ook in het najaar genieten van een mooie uitstraling. Een zwemvijver biedt beide voordelen. Ons moederbedrijf, de Koninklijke Ginkel Groep, is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van zwemvijvers.

Een zwemvijver is geheel natuurlijk, omdat er geen chloor gebruikt hoeft te worden. Zo gaat u bewust om met de natuur door te kiezen voor een zwemvijver. De uitstraling is daarnaast ook veel natuurlijk dan bij een traditioneel zwembad. In elk seizoen heeft een zwemvijver voordelen.

Geen chemicaliën in de tuin

Een zwemvijver is duurzaam en van goede kwaliteit. Er worden geen chemicaliën of UV-lampen aan toegevoegd, waardoor het zwembad geheel biologisch is. Het water wordt op een natuurlijke manier gezuiverd via een natuurlijk filtersysteem. Door dit filtersysteem is de kwaliteit van het water goed, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij garanderen de eerste 10 jaar kraakhelder water. Daarnaast krijgt u garantie op de werking van het filtersysteem.

Waarom kiezen voor natuurlijk water?

Een zwemvijver is een duurzame oplossing, een maatschappelijk verantwoorde keuze. Een zwemvijver doet de flora en fauna in de tuin goed. Een zwemvijver is dan niet de enige optie. Andere voorbeelden van natuurlijk water zijn:

  • Biologisch zwembad
  • Klassiek zwembad met biologisch, natuurlijk waterfilter

Wilt u liever de uitstraling van een regulier zwembad? Dan kunt u verantwoord kiezen voor een klassiek zwembad met biologisch, natuurlijk waterfilter. In dit zwembad wordt geen chloor gebruikt. Een innovatie waar wij trots op zijn. Zo kunt u toch bijdragen aan natuurontwikkeling. Heeft u al een zwembad? Dan kunt u hem ook laten ombouwen naar een natuurlijk zwembad.

Livingpool Converter ombouwsysteem

Wanneer u een traditioneel zwembad wilt laten ombouwen tot een natuurlijk zwembad, dan kunt u kiezen voor de Livingpool Converter. Dit is ons eigen ombouwsysteem. Een deel van de bestaande techniek wordt hergebruikt en er wordt een natuurlijk filter aan gekoppeld. Zo wordt uw traditionele zwembad natuurlijk gefilterd. Een innovatieve oplossing.

Partner in zwemvijvers en waterpartijen

Het ontwikkelen en aanleggen van zwemvijvers is een specialisme. Wij hebben deze kennis in huis dankzij moederbedrijf Koninklijke Ginkel Groep. Zij zijn partner van Biotop en geven deskundig advies. Koninklijke Ginkel Groep ziet goede kwaliteit van systemen, producten en uitvoering als de hoogste prioriteit. Heeft u interesse in de aanleg of ombouw van een zwemvijver of zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “