Onderhoud en beheer van uw groen

Wilt u het onderhoud en beheer van uw tuin of bedrijfsterrein graag uitbesteden? Wij kunnen u meerdere op maat gemaakte mogelijkheden aanbieden. U kunt kiezen voor een vast contract, of juist een onderhoudsbeurt op afroep.

Bij van der Eijk vinden wij betrouwbaarheid en persoonlijk contact heel belangrijk. Afspraken nakomen en beleefdheid kunt u van ons verwachten. Wanneer u onder meer dan eens inschakelt voor onderhoud van de tuin of het bedrijfsterrein, heeft u altijd dezelfde contactpersoon en dezelfde vaste medewerkers. Door onze professionele bedrijfsvoering waarbij het draait om continuïteit, supervisie en kosten kunnen wij maatwerk leveren.

Groenonderhoud voor bedrijven

Wij doen niet alleen onderhoud voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen. De juiste uitstraling is belangrijk voor een bedrijf, net als de functionaliteit van het terrein. Regelmatig onderhoud van het terrein is daarom belangrijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor periodiek onderhoud. Aan de hand van een vooraf vastgesteld kwaliteitsniveau wordt een planning en werkomschrijving gemaakt. Zo ligt uw bedrijfsterrein er altijd netjes bij en kunt u gasten met een gerust hart ontvangen.

Wanneer wij het onderhoud voor u doen, kunt u zich weer volledig focussen op de core-business van de organisatie. Randzaken zoals de uitstraling van uw bedrijf zijn belangrijk, maar niet iets waar u zelf dagelijks mee bezig wilt zijn. Daarom zijn wij er. Wij werken met vaste onderhoudsmedewerkers, zodat zij het terrein goed leren kennen.

Om kwaliteit te garanderen, hebben wij een instrument ontwikkeld om steekproefsgewijs het project te monitoren. Hierbij controleren wij onszelf, om te kijken of we doen wat we beloven. Vaak komen er nog meer aandachtspunten uit de steekproef, die we met de opdrachtgevers en medewerkers op het project kunnen bespreken. Zo kunnen we elkaar verder helpen. Als opdrachtgever kunt u de rapportages van de steekproef online bekijken, om op elk moment de status de kunnen inzien. Meer weten? Bij ‘omgevingszorg’ gaan we er wat dieper op in.

Groen op openbare plekken

In het openbaar is ook veel groen te vinden. Hier houden wij ons veel mee bezig. Dit doen we voornamelijk voor gemeentelijke overheden. Hierbij kunt u denken aan de volgende voorbeelden van openbaar groen:

  • Plantsoenen
  • Rotondes
  • Parken
  • Integraal bermbeheer

Groenonderhoud voor particulieren

Het groenonderhoud van particulieren is voor ons een dagelijkse bezigheid. Wij onderhouden bijvoorbeeld tuinen in ieder seizoen, zodat uw tuin er ieder seizoen mooi bij ligt. Voor particulieren hebben wij ook een integraal onderhoudspakket. Het voordeel van het uitbesteden van uw tuinonderhoud is dat het u tijd en energie scheelt. Daarnaast is er bepaalde kennis nodig om de tuin op de juiste manier te onderhouden. Ontbreekt de tijd en kennis bij u? Dan zijn wij er om het gehele onderhoud op ons te nemen.

” Echte vakmannen. Schitterende bakstenen afscheiding hebben ze gerealiseerd. “
” Heel blij met onze nieuwe tuin! “